Chinese nasi met gehaktballetjes

chinees
hoofdgerecht
4 personen
3
54
Advertentie
Ingrediënten
- 100 g satésaus (hot, pot a 350 g)
- 2 bakken Chinese nasi goreng (koelvers, a 450 g)
- 1 schaaltje saté gehaktballetjes (300 g)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1½ eetlepel citroensap
- 1 theelepel ketoembar
- 2 zakjes peen julienne (a 150 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Satésaus volgens gebruiksaanwijzing met water bereiden. Nasi per bak 4 1/2 min. op 700 watt in magnetron verwarmen. Balletjes door saus roeren en balletjes in 5 min. warm laten worden. Van olie, citroensap, ketoembar, zout en peper dressing roeren. Dressing door wortel scheppen. Nasi met balletjes in saus en wortelsalade serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 875 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 74 g
- vet 53 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47