Lamskoteletjes met champignons
360 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
3 theelepels
25 g
250 g
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 nr. 12 - Lekker thuis
Koteletjes inwrijven met zout en kerriepoeder. In grote koekenpan boter verhitten en vlees op hoog vuur in 1-2 min. bruinbakken. Champignons rond vlees leggen en alles nog 2-3 min. bakken, champignons steeds omscheppen. Lamskoteletjes op twee borden leggen. Champignons op smaak brengen met zout en peper en bieslook erdoor scheppen. Champignons op en naast vlees scheppen. Lekker met gebakken aardappeltjes en wortelsalade.
Lamskoteletjes met champignons

hoofdgerecht
2 personen
360 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Koteletjes inwrijven met zout en kerriepoeder. In grote koekenpan boter verhitten en vlees op hoog vuur in 1-2 min. bruinbakken. Champignons rond vlees leggen en alles nog 2-3 min. bakken, champignons steeds omscheppen. Lamskoteletjes op twee borden leggen. Champignons op smaak brengen met zout en peper en bieslook erdoor scheppen. Champignons op en naast vlees scheppen. Lekker met gebakken aardappeltjes en wortelsalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 lamskoteletjes
3 theelepels milde kerriepoeder
25 g boter
250 g kastanjechampignons
2 eetlepels bieslook




