In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en fijnsnijden. Laatste 5 min. paprika met krieltjes meebakken. Tuinerwtjes in 4 min. koken en afgieten. Witte kaasblokjes over tuinerwtjes strooien. Erwtjes met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan rest van olie verhitten en Italiaanse carré in 5 min. gaar bakken. Italiaanse kruiden door krieltjes scheppen. Krieltjes met zout en peper op smaak brengen. Krieltjes met tuinerwten, Italiaanse carré en knoflooksaus serveren.
Kruidige krieltjes met Italiaanse carré

hoofdgerecht
4 personen
795 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en fijnsnijden. Laatste 5 min. paprika met krieltjes meebakken. Tuinerwtjes in 4 min. koken en afgieten. Witte kaasblokjes over tuinerwtjes strooien. Erwtjes met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan rest van olie verhitten en Italiaanse carré in 5 min. gaar bakken. Italiaanse kruiden door krieltjes scheppen. Krieltjes met zout en peper op smaak brengen. Krieltjes met tuinerwten, Italiaanse carré en knoflooksaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 el olijfolie
1 duopak krieltjes
1 gele paprika
2 schaaltjes Italiaanse carré
1 pak tuinerwten
100 g witte kaasblokjes
½ doosje Italiaanse kruiden
8 el knoflooksaus