Aardappels in 20 min. gaarkoken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan margarine verhitten en tartaartjes in 8 min. gaar bakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet uien en tomaten 5 min. bakken. Wijn en tijm toevoegen en op hoog vuur inkoken tot jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met broccoli, tartaartjes en jus.
Gerelateerde recepten
Tartaartjes met uien-tomatenjus

hoofdgerecht
4 personen
405 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels in 20 min. gaarkoken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan margarine verhitten en tartaartjes in 8 min. gaar bakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet uien en tomaten 5 min. bakken. Wijn en tijm toevoegen en op hoog vuur inkoken tot jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met broccoli, tartaartjes en jus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
750 g nieuwe aardappels
4 tartaartjes
4 eetlepels vloeibare margarine
600 g broccoli
2 rode uien
3 tomaten
100 ml rode wijn
½ theelepel gedroogde tijm