Ananassalade
Ananassalade
bewaar
bewaar

Ananassalade

Lekker frisse salade voor bij een sneetje geroosterd brood. Of naast een stukje vlees als avondmaal.

15 min. bereiden
39waarderingen

Aan de slag

1

Maak de ananas schoon en snijd hem in de lengte in dunne plakken. Rooster de plakken in een hete grillpan zodat aan weerszijden goudbruine strepen ontstaan. Klop het citroensap en de honing door de mascarpone.

2

Stapel enkele plakken warme ananas dakpansgewijs op de borden en druppel de mascarponedressing eroverheen. Snijd de basilicum in fijne reepjes en meng ze met de vanillesuiker. Strooi dit mengsel over de ananassalade. Lauwwarm is deze salade het lekkerst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananassalade

Lekker frisse salade voor bij een sneetje geroosterd brood. Of naast een stukje vlees als avondmaal.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig