Aspergeomelet met ham en aardappels
480 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
1 duopak
1 pakje
8
1 pakje
½ zakje
5 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 18-19 - 2006 week 18-19
Asperges dun schillen en houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukken van 4 cm snijden, in 8 min. gaarkoken en laten uitlekken. Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen in magnetron. Eieren met zout en peper loskloppen. Ham in reepjes snijden. Bieslook fijnknippen. In koekenpan 3 el margarine verhitten en 4 omeletten bakken. Deze warm houden. Saus met rest van margarine volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Grootste deel hamreepjes door saus roeren. Helft bieslook door aardappels mengen. Rest van bieslook door asperges mengen. Omeletten over vier borden verdelen. Asperges erop scheppen en omelet dichtvouwen. Saus erover schenken en met rest hamreepjes garneren. Met aardappelschijfjes serveren.
Aspergeomelet met ham en aardappels

hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Asperges dun schillen en houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukken van 4 cm snijden, in 8 min. gaarkoken en laten uitlekken. Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen in magnetron. Eieren met zout en peper loskloppen. Ham in reepjes snijden. Bieslook fijnknippen. In koekenpan 3 el margarine verhitten en 4 omeletten bakken. Deze warm houden. Saus met rest van margarine volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Grootste deel hamreepjes door saus roeren. Helft bieslook door aardappels mengen. Rest van bieslook door asperges mengen. Omeletten over vier borden verdelen. Asperges erop scheppen en omelet dichtvouwen. Saus erover schenken en met rest hamreepjes garneren. Met aardappelschijfjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g witte asperges
1 duopak aardappelschijfjes
1 pakje schouderham
8 eieren
1 pakje seizoenssaus voor asperges
½ zakje verse bieslook
5 eetlepels vloeibare margarine




