Gegrilde worstjes met tomatendip
255 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
5 chipolataworstjes
chipolataworstjes
1 eetlepel olie
olie
2 gedroogde tomaten op olie
gedroogde tomaten op olie
4 eetlepels mayonaise
mayonaise
Dit heb je nodig
grillpan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 nr. 07 - Zin in zomer
Bestrijk de worstjes dun met olie en rooster ze 10-12 minuten rondom in de hete grillpan. Snijd de tomaten zeer fijn (of pureer ze in een vijzel) en roer ze door de mayonaise. Snijd de gare worstjes elk in drie gelijke stukken en serveer ze met de tomatendip. Ze kunnen warm of koud worden geserveerd.
Gegrilde worstjes met tomatendip

4 personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk de worstjes dun met olie en rooster ze 10-12 minuten rondom in de hete grillpan. Snijd de tomaten zeer fijn (of pureer ze in een vijzel) en roer ze door de mayonaise. Snijd de gare worstjes elk in drie gelijke stukken en serveer ze met de tomatendip. Ze kunnen warm of koud worden geserveerd.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 chipolataworstjes
1 eetlepel olie
2 gedroogde tomaten op olie
4 eetlepels mayonaise
Dit heb je nodig
grillpan




