Gegrilde worstjes met tomatendip

255 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 5 chipolataworstjes

    chipolataworstjes

  • 1 eetlepel olie

    olie

  • 2 gedroogde tomaten op olie

    gedroogde tomaten op olie

  • 4 eetlepels mayonaise

    mayonaise

Dit heb je nodig

  • grillpan


2006 nr. 07 - Zin in zomer

Aan de slag

  1. Bestrijk de worstjes dun met olie en rooster ze 10-12 minuten rondom in de hete grillpan. Snijd de tomaten zeer fijn (of pureer ze in een vijzel) en roer ze door de mayonaise. Snijd de gare worstjes elk in drie gelijke stukken en serveer ze met de tomatendip. Ze kunnen warm of koud worden geserveerd.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde worstjes met tomatendip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig