Kook de eieren in 6-8 minuten bijna hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in 6 partjes. Maak de venkelknol schoon en snijd hem in vieren. Schaaf de venkel (in de keukenmachine) in flinterdunne reepjes. Meng de venkelreepjes met het citroensap, de olijfolie en zout en peper naar smaak. Snijd de broodjes open en bestrijk ze met mayonaise. Verdeel de rucola, roomham, venkel en partjes ei over de onderkanten en leg de boven kanten van de broodjes erop.
- algemeenBesprenkel de broodhelften met olijfolie in plaats van ze te besmeren met mayonaise.
Gerelateerde recepten
Triangelbroodje met roomham

4 personen
385 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 6-8 minuten bijna hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in 6 partjes. Maak de venkelknol schoon en snijd hem in vieren. Schaaf de venkel (in de keukenmachine) in flinterdunne reepjes. Meng de venkelreepjes met het citroensap, de olijfolie en zout en peper naar smaak. Snijd de broodjes open en bestrijk ze met mayonaise. Verdeel de rucola, roomham, venkel en partjes ei over de onderkanten en leg de boven kanten van de broodjes erop.
algemeen:Besprenkel de broodhelften met olijfolie in plaats van ze te besmeren met mayonaise.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eieren
1 kleine venkelknol
½ eetlepel citroensap
1 eetlepel olijfolie extra vierge
4 meergranen triangelbroodjes
4 eetlepels mayonaise
75 g rucolasla
100 g gebraden roomham