Gevulde paprika's met tomatenbrood

655 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui en teentje knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Paprika's wassen, halveren en van zaadlijsten ontdoen. Paprika's in ovenschaal leggen. Tofu, tomaat, ui en gesnipperde knoflook mengen en met zout en peper op smaak brengen. Mengsel in paprika's scheppen en met helft van olie besprenkelen. In ca. 20 min. in oven bakken. Brood in plakjes snijden. Teentje knoflook boven rest van olie uitknijpen en brood met knoflookolie besprenkelen. Laatste 5 min. in oven bruinbakken. Paprika's over vier borden verdelen en met brood serveren.

Gevulde paprika's met tomatenbrood

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig