Italiaanse salade met basilicumdressing
Italiaanse salade met basilicumdressing

Italiaanse salade met basilicumdressing

Met de kleuren van de Italiaanse vlag: sperziebonen (groen), tomaat (rood) en mozzarella (wit).

25 min. bereiden
123waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

afbakstokbrood

200 g

verse sperziebonen

500 g

cherrytomaten

250 g

mini mozzarella

6 el

basilicumdressing

200 g

gemengde eikenbladsla

Met de kleuren van de Italiaanse vlag: sperziebonen (groen), tomaat (rood) en mozzarella (wit).

Aan de slag

1

Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Maak de sperziebonen schoon en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Laat de mozzarella uitlekken en halveer.

3

Verdeel de sla over de borden. Verdeel de boontjes, tomaten en mozzarella. Besprenkel met de dressing. Serveer met stokbrood.