Penne met tonijnsaus en broccolisalade
bewaar
bewaar

Penne met tonijnsaus en broccolisalade

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli in 7 min. beetgaar koken en met koud water afspoelen. Eieren in 10 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika schoonmaken, rode paprika in reepjes en gele paprika in blokjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Eieren met koud water laten schrikken, pellen en grof hakken. Broccoli, gele paprika, eieren en dressing mengen. Penne afgieten en in pan met crème fraîche, tonijn en grootste deel rode paprika mengen en nog even verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en met rest van rode paprika garneren. Met broccolisalade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met tonijnsaus en broccolisalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig