Stamppotje met gegrilde tilapia en courgette
Stamppotje met gegrilde tilapia en courgette

Stamppotje met gegrilde tilapia en courgette

25 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

300 g

kruimige aardappels

1 theelepel

gedroogde munt

100 g

maïskorrels

1

courgette

2 eetlepels

olie

150 g

tilapiafilet (vis)

50 g

karnemelk

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Kook de aardappels met de munt in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Laat de maïs de laatste 5 minuten meekoken. Snijd de courgette in de lengte in plakken. Bestrijk die dun met olie. Verhit een grillpan en gril ze 2-3 minuten per kant. Dep de tilapiafilets droog. Bestrooi ze met zout en peper en bestrijk ze dun met de rest van de olie. Verhit een grillpan en gril de vis in 2-3 minuten per kant gaar. Verhit de karnemelk in de magnetron. Stamp het aardappel-maïsmengsel fijn met de karnemelk. Verdeel de stamppot, courgette en vis over twee borden en serveer.

tip

algemeenHoud je niet van karnemelk? Je kunt voor de stamppot ook halfvolle melk gebruiken