Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
550 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak ijsbergsla
ijsbergsla
1 blik maïskorrels
maïskorrels
1 blik kidneybonen
kidneybonen
1 bakje cherrytomaten
cherrytomaten
2 zakken Zuid-Amerikaanse rumpsteak
Zuid-Amerikaanse rumpsteak
2 eetlepels vloeibare margarine
vloeibare margarine
1 bakje honing-mosterddressing
honing-mosterddressing
0.5 zak tortillachips
tortillachips
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 12-13 - 2007 week 12-13
Sla over vier borden verdelen. Maïs en kidneybonen laten uitlekken en over sla verdelen. Tomaatjes schoonmaken, halveren en over sla verdelen. In koekenpan margarine verhitten. Rumpsteak in 4-5 min. rosé bakken, halverwege keren. Steak met kruiden (uit verpakking) bestrooien. Steak 2 min. afgedekt laten rusten. Dressing over salade sprenkelen. Steak in reepjes snijden en over salade verdelen. Met tortillachips garneren.
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade

hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sla over vier borden verdelen. Maïs en kidneybonen laten uitlekken en over sla verdelen. Tomaatjes schoonmaken, halveren en over sla verdelen. In koekenpan margarine verhitten. Rumpsteak in 4-5 min. rosé bakken, halverwege keren. Steak met kruiden (uit verpakking) bestrooien. Steak 2 min. afgedekt laten rusten. Dressing over salade sprenkelen. Steak in reepjes snijden en over salade verdelen. Met tortillachips garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak ijsbergsla
1 blik maïskorrels
1 blik kidneybonen
1 bakje cherrytomaten
2 zakken Zuid-Amerikaanse rumpsteak
2 eetlepels vloeibare margarine
1 bakje honing-mosterddressing
½ zak tortillachips




