Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade

550 kcal

30 min. bereiden

3.5/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 zak ijsbergsla

    ijsbergsla

  • 1 blik maïskorrels

    maïskorrels

  • 1 blik kidneybonen

    kidneybonen

  • 1 bakje cherrytomaten

    cherrytomaten

  • 2 zakken Zuid-Amerikaanse rumpsteak

    Zuid-Amerikaanse rumpsteak

  • 2 eetlepels vloeibare margarine

    vloeibare margarine

  • 1 bakje honing-mosterddressing

    honing-mosterddressing

  • 0.5 zak tortillachips

    tortillachips

2007 week 12-13 - 2007 week 12-13

Aan de slag

  1. Sla over vier borden verdelen. Maïs en kidneybonen laten uitlekken en over sla verdelen. Tomaatjes schoonmaken, halveren en over sla verdelen. In koekenpan margarine verhitten. Rumpsteak in 4-5 min. rosé bakken, halverwege keren. Steak met kruiden (uit verpakking) bestrooien. Steak 2 min. afgedekt laten rusten. Dressing over salade sprenkelen. Steak in reepjes snijden en over salade verdelen. Met tortillachips garneren.

Wat vond je van dit recept?

Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig