Varkenshaas met cranberry-appelsaus
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
bewaar
bewaar

Varkenshaas met cranberry-appelsaus

30 min. bereiden
115waarderingen

Aan de slag

1

Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. In braadpan 2 el margarine verhitten en aardappelschijfjes volgens aanwijzing op verpakking bakken. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. Varkenshaas met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van margarine verhitten en varkenshaas in 8 min. rosébakken. Varkenshaas uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In bakvet ui 2 min. bakken. Appelstukjes en compote toevoegen en mee warmen. Met zout en peper op smaak brengen. Vlees in plakjes snijden en met saus, aardappels en broccoli serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas met cranberry-appelsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig