Varkenshaas met cranberry-appelsaus

425 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(116)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 ui

    ui

  • 1 appel

    appel

  • 400 gram broccoli

    broccoli

  • 5 eetlepels vloeibare margarine

    vloeibare margarine

  • 1 duopak aardappelschijfjes

    aardappelschijfjes

  • 1 schaaltje varkenshaas

    varkenshaas

  • 0.5 pot cranberrycompote

    cranberrycompote

2007 week 14-15 - 2007 week 14-15

Aan de slag

  1. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. In braadpan 2 el margarine verhitten en aardappelschijfjes volgens aanwijzing op verpakking bakken. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. Varkenshaas met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van margarine verhitten en varkenshaas in 8 min. rosébakken. Varkenshaas uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In bakvet ui 2 min. bakken. Appelstukjes en compote toevoegen en mee warmen. Met zout en peper op smaak brengen. Vlees in plakjes snijden en met saus, aardappels en broccoli serveren.

Wat vond je van dit recept?

Varkenshaas met cranberry-appelsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig