Bevroren frambozen'fool'

596 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(51)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 20-21 - 2007 week 20-21

Aan de slag

  1. In schaal yoghurt losroeren. Vla toevoegen, niet roeren! In grote schaal slagroom bijna stijfkloppen. Helft op yoghurt en vla scheppen, nog niet mengen! Suiker aan rest slagroom toevoegen en stijfkloppen. Bevroren frambozen in keukenmachine of met mes fijnhakken. 3/4 frambozen aan vla, yoghurt en room toevoegen. Met grote lepel een paar keer doorscheppen, zodat alles slechts een beetje gemengd wordt. Mengsel in schaaltjes scheppen, stijfgeklopte slagroom en rest frambozen erop scheppen. Kletskoppen erbij geven.

Wat vond je van dit recept?

Bevroren frambozen'fool'

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig