Champignons en spitskool schoonmaken. Champignons halveren. Spitskool in reepjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In soeppan olie verhitten. Vleesreepjes toevoegen en 1 min. bakken. Champignons, spitskool en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Bouillontablet, 1,5 l kokend water en ketjap toevoegen. Aan de kook brengen, 2 min. laten koken. Noodles 1 min. meeverwarmen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Soep in grote kommen serveren.
Gerelateerde recepten
Noedelsoep met rundvlees en champignons

hoofdgerecht
4 personen
316 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Champignons en spitskool schoonmaken. Champignons halveren. Spitskool in reepjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In soeppan olie verhitten. Vleesreepjes toevoegen en 1 min. bakken. Champignons, spitskool en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Bouillontablet, 1,5 l kokend water en ketjap toevoegen. Aan de kook brengen, 2 min. laten koken. Noodles 1 min. meeverwarmen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Soep in grote kommen serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje champignons
1 spitskool
1 teentje knoflook
1 eetlepel zonnebloemolie
1 schaaltje rundvleesreepjes naturel
1 vleesbouillontablet
2 eetlepels ketjap manis
1 zak noodles