Shoarmawrap met verse tomatensaus
Shoarmawrap met verse tomatensaus
bewaar
bewaar

Shoarmawrap met verse tomatensaus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

20 min. bereiden
35waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.

2

Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Shoarmawrap met verse tomatensaus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig