Shoarmawrap met verse tomatensaus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

637 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(35)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2007 week 40-41 - 2007 week 40-41

Aan de slag

  1. Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.

  2. Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.

Wat vond je van dit recept?

Shoarmawrap met verse tomatensaus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig