Shoarmataart met tortillawraps

715 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(85)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 eetlepels olie

    olie

  • 400 gram shoarmavlees

    shoarmavlees

  • 1 courgette

    courgette

  • 2 tomaten

    tomaten

  • 4 grote tortilla's

    tortilla's

  • 250 ml knoflooksaus

    knoflooksaus

  • 4 eetlepels sladressing naturel

    sladressing naturel

  • 1 kropsla

    kropsla

Dit heb je nodig

  • springvorm (doorsnede 24 cm)


2004 nr. 03 - Vijf keer Oosters

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.

  • algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.20 (in februari 2004)

Wat vond je van dit recept?

Shoarmataart met tortillawraps

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig