Arretjescakejes met cognac

485 kcal

10 min. bereiden, 2 uur wachten

3.2/5

(153)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 rol San Francisco biscuitjes naturel

    San Francisco biscuitjes naturel

  • 250 gram roomboter

    roomboter

  • 2 eetlepel cacaopoeder

    cacaopoeder

  • 200 gram bruine basterdsuiker

    bruine basterdsuiker

  • 2 eetlepel cognac

    cognac

  • 50 gram pure chocolade

    pure chocolade

Dit heb je nodig

  • huishoudfolie

  • eenpersoonspuddingvormpjes


Aan de slag

  1. Verkruimel de bisuitjes in de keukenmachine of sla met een deegroller een paar keer op de verpakking. Smelt de boter op laag vuur. Roer er de cacao, de basterdsuiker en de cognac door. Voeg als laatste de koekkruimels toe. Bekleed de vormpjes ruim met huishoudfolie. Schep het mengsel erin. Laat de arretjescakejes een paar uur in de koelkast opstijven. Trek de cakejes voorzichtig aan de folie uit de vorm. Verwijder de folie. Smelt de chocolade 2 minuten in de magnetron en schenk deze over de arretjescakejes.

Wat vond je van dit recept?

Arretjescakejes met cognac

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig