Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry
468 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram tagliatelle
tagliatelle
1 zak gebroken sperziebonen
gebroken sperziebonen
1 zakje verse basilicum
verse basilicum
2 rode uien
rode uien
2 eetlepels zonnebloemolie
zonnebloemolie
2 blikjes tilapiafilet
tilapiafilet
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 46-47 - 2007 week 46-47
Tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Sperziebonen 10 min. met tagliatelle meekoken. Afgieten, goed laten uitlekken en in pan terugscheppen. Basilicumblaadjes ondertussen van steeltjes trekken. Steeltjes in kleine stukjes snijden. Uien pellen, halveren en in partjes snijden. Olie in koekenpan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Basilicumsteeltjes toevoegen en 30 sec. meebakken. Tilapia in saus kleinmaken en met uimengsel aan tagliatelle en boontjes toevoegen. 2 min. op hoog vuur al omscheppend verwarmen. Tagliatelle over 4 diepe borden verdelen en basilicumblaadjes erboven in reepjes knippen.
Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

hoofdgerecht
4 personen
468 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Sperziebonen 10 min. met tagliatelle meekoken. Afgieten, goed laten uitlekken en in pan terugscheppen. Basilicumblaadjes ondertussen van steeltjes trekken. Steeltjes in kleine stukjes snijden. Uien pellen, halveren en in partjes snijden. Olie in koekenpan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Basilicumsteeltjes toevoegen en 30 sec. meebakken. Tilapia in saus kleinmaken en met uimengsel aan tagliatelle en boontjes toevoegen. 2 min. op hoog vuur al omscheppend verwarmen. Tagliatelle over 4 diepe borden verdelen en basilicumblaadjes erboven in reepjes knippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g tagliatelle
1 zak gebroken sperziebonen
1 zakje verse basilicum
2 rode uien
2 eetlepels zonnebloemolie
2 blikjes tilapiafilet




