Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

468 kcal

15 min. bereiden

3/5

(26)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram tagliatelle

    tagliatelle

  • 1 zak gebroken sperziebonen

    gebroken sperziebonen

  • 1 zakje verse basilicum

    verse basilicum

  • 2 rode uien

    rode uien

  • 2 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 2 blikjes tilapiafilet

    tilapiafilet

2007 week 46-47 - 2007 week 46-47

Aan de slag

  1. Tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Sperziebonen 10 min. met tagliatelle meekoken. Afgieten, goed laten uitlekken en in pan terugscheppen. Basilicumblaadjes ondertussen van steeltjes trekken. Steeltjes in kleine stukjes snijden. Uien pellen, halveren en in partjes snijden. Olie in koekenpan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Basilicumsteeltjes toevoegen en 30 sec. meebakken. Tilapia in saus kleinmaken en met uimengsel aan tagliatelle en boontjes toevoegen. 2 min. op hoog vuur al omscheppend verwarmen. Tagliatelle over 4 diepe borden verdelen en basilicumblaadjes erboven in reepjes knippen.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig