Pittige koriandereieren met kerrierijst

663 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren in kokend water 8 min. laten koken, onder koude kraan laten schrikken en pellen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en fijnsnijden. Peper uit nasi-bamipakket fijnsnijden. 2 el olie in steelpan verhitten en hierin ui en rode peper uit pakket 3 min. bakken. Stukjes tomaat en 1/2 tl kerriepoeder toevoegen en op matig vuur 5 min. laten pruttelen. Suiker en naar smaak zout toevoegen. Eieren in saus leggen. Rest olie ondertussen in wok verhitten. Hierin nasi-bamigroente (behalve taugé) 5 min. roerbakken. 1 el kerriepoeder 1 min. meebakken. Rijst, taugé en naar smaak zout en peper erdoor scheppen. Koriander fijnsnijden. Helft met eieren en tomatensaus mengen. Kerrierijst op 4 borden scheppen. Met lepel diepe kuil in midden van rijst maken en eieren met saus erin scheppen. Rest koriander erover strooien.

Gerelateerde recepten

Pittige koriandereieren met kerrierijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig