Tonijntartaar

Het perfecte voorgerecht als je voor chic gaat: rauwe tonijn met de oosterse smaken van soja en limoen.

20 kcal

10 min. bereiden

licht pittig

3.2/5

(319)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • glaasjes


2007 nr. 13 - Kies je eigen kerst

Aan de slag

  1. Snijd de tonijn in blokjes. Schep de blokjes tonijn om met de sojasaus en het limoensap.

  2. Breng op smaak met zout en gemalen chilivlokken. Indien je niet van (heel) pittig houdt, gebruik dan niet te veel chilivlokken.

  3. Snijd de bosui fijn. Verdeel de tonijntartaar over de glaasjes en bestrooi met de bosuitjes.

Wat vond je van dit recept?

Tonijntartaar

Het perfecte voorgerecht als je voor chic gaat: rauwe tonijn met de oosterse smaken van soja en limoen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig