Tonijnkoekjes met stoomgroenten

335 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schep de tonijn om met de aardappelpuree, breng op smaak met (versgemalen) peper en vorm er 8 platte ballen van. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de tonijnkoekjes in 7-8 minuten goudbruin, keer ze halverwege voorzichtig. Doe de sperziebonen in een magnetronbestendige kom in een laagje water met zout naar smaak en stoom ze afgedekt in 5 minuten gaar in de magnetron (op vol vermogen). Giet het water af en schep de boontjes om met de tomaatjes en 1 eetlepel olie, bestrooi eventueel met wat peper en zout. Serveer de groenten bij de viskoekjes.

Tonijnkoekjes met stoomgroenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig