Twee-bonenstamppot met bacon
Twee-bonenstamppot met bacon

Twee-bonenstamppot met bacon

Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.

15 min. bereiden
296waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

gesneden snijbonen

400 g

gebroken sperziebonen

800 g

koelverse aardappelpuree

150 g

bacon

2 el

grove mosterd

Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.

Aan de slag

1

Kook de snijbonen met de sperziebonen in 8 min. beetgaar en giet af.

2

Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snijd de bacon in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de bacon in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant.

4

Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, peper en eventueel zout.

tip

Twee-bonenstamppot met bacon

Instructievideo - 00:22 min.