Ingrediënten
1 persoon
1 eetlepel
boter of margarine
150 g
rösti (diepvries)
zout
peper
1
bosuitje
1
ei
50 g
brie
Aan de slag
In pan boter verhitten, rösti toevoegen en bestrooien met zout en peper. Rösti ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen. Intussen bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Ei schuimig kloppen met helft van bosui. Brie in dunne plakjes snijden. Ei al roerend over rösti uitschenken en tot koek vormen, iets plat drukken. Brie erop leggen en rest van bosui erover strooien. Afgedekt ca. 5 minuten bakken tot onderkant iets bruin en brie gesmolten is.
Röstikoek met brie

hoofdgerecht
1 personen
525 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan boter verhitten, rösti toevoegen en bestrooien met zout en peper. Rösti ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen. Intussen bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Ei schuimig kloppen met helft van bosui. Brie in dunne plakjes snijden. Ei al roerend over rösti uitschenken en tot koek vormen, iets plat drukken. Brie erop leggen en rest van bosui erover strooien. Afgedekt ca. 5 minuten bakken tot onderkant iets bruin en brie gesmolten is.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 eetlepel boter of margarine
150 g rösti (diepvries)
0 zout
0 peper
1 bosuitje
1 ei
50 g brie