Spaghettini met spinazie en salami

675 kcal

20 min. bereiden

2.7/5

(38)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 22-23 - 2008 week 22-23

Aan de slag

  1. Spaghettini koken volgens aanwijzingen op verpakking. Salami in reepjes snijden. Gegrilde paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In wok olie zachtjes verwarmen en salami ca. 1 min. meebakken. Spinazie in delen toevoegen, wokken tot het slinkt en vocht goed laten verdampen. Tweederde van paprika toevoegen en meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Spaghettini over 4 borden verdelen. Spinaziemengsel erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.

Wat vond je van dit recept?

Spaghettini met spinazie en salami

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig