bewaar
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
bewaar

Sugar snaps met zalm-tomatensaus

20 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

tafel aardappels

1 bakje

trostomaten

1 pot

zwarte olijven

1 pak

sugar snaps

1 eetlepel

olijfolie

1 pak

gerookte zalmsnippers

125 ml

creme fraiche

1 theelepel

gedroogde muntblaadjes

Aan de slag

1

Aardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen tomaten in blokjes snijden en olijven halveren. Sugar snaps afhalen en bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In hapjespan olijfolie verhitten. Zalmsnippers en olijven kort aanbakken en tomaatblokjes toevoegen. Creme fraiche en muntblaadjes toevoegen en enkele min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met versgemalen peper. Saus serveren bij gekookte aardappelen en sugar snaps.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sugar snaps met zalm-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig