Sugar snaps met zalm-tomatensaus
450 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak
1 bakje
1 pot
1 pak
1 eetlepel
1 pak
125 ml
1 theelepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 32-33 - 2008 week 32-33
Aardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen tomaten in blokjes snijden en olijven halveren. Sugar snaps afhalen en bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In hapjespan olijfolie verhitten. Zalmsnippers en olijven kort aanbakken en tomaatblokjes toevoegen. Creme fraiche en muntblaadjes toevoegen en enkele min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met versgemalen peper. Saus serveren bij gekookte aardappelen en sugar snaps.
Sugar snaps met zalm-tomatensaus

hoofdgerecht
4 personen
450 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen tomaten in blokjes snijden en olijven halveren. Sugar snaps afhalen en bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In hapjespan olijfolie verhitten. Zalmsnippers en olijven kort aanbakken en tomaatblokjes toevoegen. Creme fraiche en muntblaadjes toevoegen en enkele min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met versgemalen peper. Saus serveren bij gekookte aardappelen en sugar snaps.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak tafel aardappels
1 bakje trostomaten
1 pot zwarte olijven
1 pak sugar snaps
1 eetlepel olijfolie
1 pak gerookte zalmsnippers
125 ml creme fraiche
1 theelepel gedroogde muntblaadjes




