Mexicaanse bonensalade met sugar snaps
575 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
100 gram sugar snaps
sugar snaps
0 fijn zeezout
fijn zeezout
100 gram harde Hollandse geitenkaas
harde Hollandse geitenkaas
1 rode ui
rode ui
1 groene paprika
groene paprika
1 blikje chilibonen
chilibonen
1 blikje maïskorrels
maïskorrels
0.5 potje salsa dip mild
salsa dip mild
75 gram tortilla chips
tortilla chips
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2000 nr. 06 - Roosteren rond de wereld
Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.
Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.
Mexicaanse bonensalade met sugar snaps

hoofdgerecht
2 personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.
Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
100 g sugar snaps
0 fijn zeezout
100 g harde Hollandse geitenkaas
1 rode ui
1 groene paprika
1 blikje chilibonen
1 blikje maïskorrels
½ potje salsa dip mild
75 g tortilla chips




