Mexicaanse bonensalade met sugar snaps

575 kcal

25 min. bereiden

3.2/5

(42)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 100 gram sugar snaps

    sugar snaps

  • 0 fijn zeezout

    fijn zeezout

  • 100 gram harde Hollandse geitenkaas

    harde Hollandse geitenkaas

  • 1 rode ui

    rode ui

  • 1 groene paprika

    groene paprika

  • 1 blikje chilibonen

    chilibonen

  • 1 blikje maïskorrels

    maïskorrels

  • 0.5 potje salsa dip mild

    salsa dip mild

  • 75 gram tortilla chips

    tortilla chips

Aan de slag

  1. Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.

  2. Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaanse bonensalade met sugar snaps

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig