Maïspannenkoekjes met spinazievulling

550 kcal

30 min. bereiden

3.5/5

(195)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


2008 week 50-51 - 2008 week 50-51

Aan de slag

  1. Beslag kloppen van bloem, eieren, melk en snuf zout. Cherrytomaten halveren. Maïs uit laten lekken en in hakmolen of keukenmachine grof malen. Samen met tijm door het beslag mengen. In twee koekenpannen 4 el olijfolie verhitten en per keer twee pannenkoekjes bakken tot 8 stuks in totaal. Intussen spinazie verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Een helft van pannenkoekjes bedekken met spinazie en bestrooien met ca. 25 g gemalen kaas per pannenkoek. Pannenkoek dubbelklappen en indien nodig opwarmen in pan of magnetron. Tomaat op smaak brengen met zout en versgemalen peper, besprenkelen met de rest van de olijfolie en serveren bij gevulde maïspannenkoekjes.

Wat vond je van dit recept?

Maïspannenkoekjes met spinazievulling

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig