Cognac-honingsabayon
Cognac-honingsabayon
bewaar
bewaar

Cognac-honingsabayon

20 min. bereiden
32waarderingen

Aan de slag

1

Rasp 1 tl van de oranje sinaasappelschil. Breng een ruime pan met water aan de kook. Splits de eieren. Klop met een mixer de eidooiers met de honing en het sinaasappelrasp dik, schuimig en lichtgeel in een hittebestendige kom (die in de pan kan 'hangen'). Draai het vuur laag en hang de kom in de pan, zonder dat de bodem van de kom het kokende water raakt. Schenk de cognac al roerend bij het eidooier-honingmengsel en blijf roeren tot na 10-15 min. het mengsel gebonden is. Serveer de warme sabayon direct in 4 grote glazen.

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cognac-honingsabayon

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig