Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
690 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 mg
125 g
2 el
1 zak
250 g
75 g
4 sprietjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 52-01 - 2008 week 52-01
Snipper de ui en snijd de champignons in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok of braadpan. Fruit de ui 1 min., voeg daarna de champignons toe. Bak 2-3 min. Neem het mengsel uit de pan.
Kook de broccoliroosjes in 6-8 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan met kokend water in 2 min. gaar. Giet af. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi rondom bruin. Verhit de roomkaas in een wok of braadpan. Voeg de laatste minuut het champignon-uimengsel toe. Serveer de champignonroomsaus bij de gnocchi en brocolliroosjes. Knip de bieslook fijn en strooi over de saus.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli

hoofdgerecht
2 personen
690 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de champignons in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok of braadpan. Fruit de ui 1 min., voeg daarna de champignons toe. Bak 2-3 min. Neem het mengsel uit de pan.
Kook de broccoliroosjes in 6-8 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan met kokend water in 2 min. gaar. Giet af. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi rondom bruin. Verhit de roomkaas in een wok of braadpan. Voeg de laatste minuut het champignon-uimengsel toe. Serveer de champignonroomsaus bij de gnocchi en brocolliroosjes. Knip de bieslook fijn en strooi over de saus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
500 mg rode uien
125 g kastanjechampignons
2 el traditionele olijfolie
1 zak koelvers broccoliroosje
250 g gnocchi
75 g roomkaas kruiden
4 sprietjes verse bieslook




