Radijssalade met sinaasappel
110 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
1 bos
2 eetlepels
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 03 - Tijd voor vrienden
Snijd met een scherp mesje de boven- en onderkant van de sinaasappels, zodat de vruchten rechtop op het werkvlak kunnen staan. Snijd dik de schil en het witte vlies eraf en snijd daarna de sinaasappel in dunne plakken. Verwijder eventuele pitjes. Was de radijsjes en snijd de kleine blaadjes van het aanhangende groene loof eraf. Snijd de radijsjes en de olijven in plakjes. Verdeel het groene loof van de radijs en de plakken sinaasappel op een grote schaal. Verdeel de plakjes radijs en de plakjes olijf erover. Bedruppel met de olie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak.
- algemeenBestrooi de salade met een mespunt gemalen komijn voor een kruidige smaak.
Radijssalade met sinaasappel

voorgerecht
1 persoon
110 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp mesje de boven- en onderkant van de sinaasappels, zodat de vruchten rechtop op het werkvlak kunnen staan. Snijd dik de schil en het witte vlies eraf en snijd daarna de sinaasappel in dunne plakken. Verwijder eventuele pitjes. Was de radijsjes en snijd de kleine blaadjes van het aanhangende groene loof eraf. Snijd de radijsjes en de olijven in plakjes. Verdeel het groene loof van de radijs en de plakken sinaasappel op een grote schaal. Verdeel de plakjes radijs en de plakjes olijf erover. Bedruppel met de olie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak.
algemeen:Bestrooi de salade met een mespunt gemalen komijn voor een kruidige smaak.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
2 sinaasappels
1 bos radijs
2 eetlepels zwarte olijven
2 eetlepels olijfolie extra vierge




