Met roomkaas gevulde karbonade

210 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Prak de roomkaas los met een vork en meng de peterselie en peper naar smaak erdoor. Snijd met een scherp mes de karbonades overlangs in zodat een zakje ontstaat. Vul de karbonades met het roomkaasmengsel en sluit ze af met de cocktailprikkers. Bewaar de gevulde karbonades afgedekt in de koelkast, maar laat bijtijds op kamertemperatuur komen.

  2. Dep de overtollige marinade met keukenpapier van de karbonades en gril ze op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 8-10 minuten mooi bruin en gaar; keer de karbonades halverwege.

  • algemeenVervang de verse roomkaas ook eens door zachte geitenkaas.

Met roomkaas gevulde karbonade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig