Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en marineer het fruit minstens 1 uur op een koele plek (niet in de koelkast); schep af en toe om.
Verwarm de megapoffers op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 1-2 minuten per kant. Leg de warme poffers op vier borden. Schep de fruitsalade ernaast en bestrooi met de pistachenoten.
- algemeenVervang het vruchtensap door een zoete dessertwijn (bijv. Sauternes).
Poffer met zomerfruitsalade

nagerecht
4 personen
270 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en marineer het fruit minstens 1 uur op een koele plek (niet in de koelkast); schep af en toe om.
Verwarm de megapoffers op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 1-2 minuten per kant. Leg de warme poffers op vier borden. Schep de fruitsalade ernaast en bestrooi met de pistachenoten.
algemeen:Vervang het vruchtensap door een zoete dessertwijn (bijv. Sauternes).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g vers fruit
2 nectarines
50 ml vers sap
0 rietsuiker
4 megapoffers
2 eetlepels pistachenoten
Dit heb je nodig
barbecue