Poffer met zomerfruitsalade

270 kcal

15 min. bereiden, 1 uur wachten

3.3/5

(26)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue


Variatie op het vuur - Variatie op het vuur

Aan de slag

  1. Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en marineer het fruit minstens 1 uur op een koele plek (niet in de koelkast); schep af en toe om.

  2. Verwarm de megapoffers op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 1-2 minuten per kant. Leg de warme poffers op vier borden. Schep de fruitsalade ernaast en bestrooi met de pistachenoten.

  • algemeenVervang het vruchtensap door een zoete dessertwijn (bijv. Sauternes).

Wat vond je van dit recept?

Poffer met zomerfruitsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig