Zomerfruitsalade met Griekse yoghurt en noten
275 kcal
0 min. bereiden, 5 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 zakje
250 g
100 g
3
100 g
2 eetlepels
2 bekertjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 07 - Kleurrijk Mexico
Hazelnoten grof hakken. In droge koekenpan hazelnoten al schuddend lichtbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren. Rode bessen wassen en met vork van takjes afritsen. Nectarines wassen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Blauwe bessen wassen. In kom alle vruchten mengen en besprenkelen met citroensap.
Fruitsalade over vier schaaltjes verdelen en dot Griekse yoghurt erop scheppen. Gehakte noten erover verdelen en vloeibare honing naar smaak erover schenken.
Steenfruit snijden
Instructievideo - 01:10 min.
Zomerfruitsalade met Griekse yoghurt en noten

nagerecht
4 personen
275 kcal
0 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Hazelnoten grof hakken. In droge koekenpan hazelnoten al schuddend lichtbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren. Rode bessen wassen en met vork van takjes afritsen. Nectarines wassen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Blauwe bessen wassen. In kom alle vruchten mengen en besprenkelen met citroensap.
Fruitsalade over vier schaaltjes verdelen en dot Griekse yoghurt erop scheppen. Gehakte noten erover verdelen en vloeibare honing naar smaak erover schenken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje hazelnoten
250 g aardbeien
100 g rode bessen
3 nectarines
100 g blauwe bessen
2 eetlepels citroensap
2 bekertjes Griekse yoghurt
0 vloeibare honing




