Spinaziespaghetti
Spinaziespaghetti
bewaar
bewaar

Spinaziespaghetti

Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!

20 min. bereiden
280waarderingen

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en hak de walnoten grof. Verhit olie in een koekenpan en bak een kwart van de spinazie. Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid een beetje is geslonken. Bak tot slot de knoflook 1 min. mee. Roer de crème fraîche en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over de borden. Bestrooi met de walnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziespaghetti

Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig