Maleisische kruiden voor vis en kip
5 min. bereiden, 10 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
½ theelepel
2 theelepels
1 theelepel
½ theelepel
1 mespunt
½ theelepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Het Barbecueboek - Het Barbecueboek
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees of vis met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
- algemeenDit is een zacht currymengel. Wie van pittig houdt, kan extra cayennepeper toevoegen. Lekker voor kip, garnalen en vissoorten, zoals zeebaars en zeewolf.
Maleisische kruiden voor vis en kip

bijgerecht
1 persoon
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees of vis met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:Dit is een zacht currymengel. Wie van pittig houdt, kan extra cayennepeper toevoegen. Lekker voor kip, garnalen en vissoorten, zoals zeebaars en zeewolf.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
½ theelepel gemalen kardemom (specerijen)
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
½ theelepel kaneelpoeder
1 mespunt gemalen kruidnagel
½ theelepel cayennepeper


