Geroosterde paprika met zeevruchten

205 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom pesto met citroensap en olijfolie mengen. Paprika's schoonmaken en elk in 8 repen snijden. Paprikarepen door pesto mengen, kom afdekken en paprika's ca. 30 min. marineren.

  2. Paprikarepen uit marinade nemen en eventueel iets laten uitlekken. Paprikarepen in goed ingevette grillmand in ca. 15 min. gaar grillen. Regelmatig omscheppen. Zeevruchten toevoegen en alles samen nog 5 min. grillen. Regelmatig omscheppen. Paprika en zeevruchten in schaal scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of verse tagliatelle. Of geef er prikkertjes bij en serveer ze als snack.

  • algemeenGeen zeevruchten bij de hand? Geen nood. Dit recept is ook lekker met gekookte mosselen (zelfs uit pot!) of scampi.

Geroosterde paprika met zeevruchten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig