Karbonades met abrikozen-gemberglazuur

215 kcal

25 min. bereiden, 1 uur wachten

3.6/5

(7)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue


Het Barbecueboek - Het Barbecueboek

Aan de slag

  1. Snijd de gember fijn en pers de knoflook. Roer in een schaal de olie, sojasaus, jam, gember en knoflook. Bestrijk de karbonades aan beide kanten goed met de marinade en leg ze in de schaal. Dek de schaal af en laat het vlees in de koelkast minimaal 1 uur marineren.

  2. Steek de barbecue aan. Gril de karbonades aan elke kant 7-8 min. en bestrijk ze ondertussen 1 tot 2 keer met de rest van de marinade. Bestrooi het vlees met peper en zout. Lekker bij ananassalsa.

  • algemeenDe marinade zorgt voor een lekker krokant korstje. Ook heerlijk voor voorgegaarde spareribs of voorgegaarde kipdrumsticks.
  • Karbonades grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:38 min.

Wat vond je van dit recept?

Karbonades met abrikozen-gemberglazuur

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig