Boontjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Boontjes in vergiet laten uitlekken. In schaal olie en naar smaak zout en peper door elkaar mengen. Warme boontjes door dressing scheppen en iets laten afkoelen. Cherrytomaatjes en basilicum door salade scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren. Lekker bij vis en Italiaanse gerechten.
- algemeenGeen olijfolie met citroenaroma in huis. Geen nood! Schil van een goed schoongeboende citroen raspen en samen met gewone olijfolie toevoegen.
Gerelateerde recepten
Italiaanse bonensalade

bijgerecht
4 personen
110 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boontjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Boontjes in vergiet laten uitlekken. In schaal olie en naar smaak zout en peper door elkaar mengen. Warme boontjes door dressing scheppen en iets laten afkoelen. Cherrytomaatjes en basilicum door salade scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren. Lekker bij vis en Italiaanse gerechten.
algemeen:Geen olijfolie met citroenaroma in huis. Geen nood! Schil van een goed schoongeboende citroen raspen en samen met gewone olijfolie toevoegen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g sperziebonen
2 eetlepels olijfolie
1 bakje cherrytomaten
½ zakje verse basilicum