Gebakken schol met druivendressing
440 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 eetlepels bloem
bloem
600 gram scholfilet
scholfilet
0 zout en peper
zout en peper
100 ml olie
olie
1 portie druivendressing
druivendressing
Dit heb je nodig
keukenpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 11 - Smaak vol verleiding
Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 à 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren.
Gebakken schol met druivendressing

hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 à 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 eetlepels bloem
600 g scholfilet
0 zout en peper
100 ml olie
1 portie druivendressing
Dit heb je nodig
keukenpapier




