Gebakken schol met druivendressing

440 kcal

10 min. bereiden

3.2/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 eetlepels bloem

    bloem

  • 600 gram scholfilet

    scholfilet

  • 0 zout en peper

    zout en peper

  • 100 ml olie

    olie

  • 1 portie druivendressing

    druivendressing

Dit heb je nodig

  • keukenpapier


2001 nr. 11 - Smaak vol verleiding

Aan de slag

  1. Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 à 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken schol met druivendressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig