Snelle coq au vin met champignons

590 kcal

15 min. bereiden

3.1/5

(97)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenpapier


2001 nr. 11 - Smaak vol verleiding

Aan de slag

  1. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Hak de peterselie fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak al omscheppend in 5 min. goudbruin en gaar. Voeg de champignons in delen toe en bak ca. 3 min. mee. Bereid ondertussen de saus met wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de saus door de kip en bestrooi met peterselie. Serveer het stokbrood er apart bij.

Wat vond je van dit recept?

Snelle coq au vin met champignons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig