Ingrediënten
2 personen
2 eetlepels
boter of margarine
1 zak
aardappeldobbeltjes
1 schaal
hutspotgroenten
100 ml
melk
4 dikke plakken
bakbacon
zout
versgemalen peper
Aan de slag
In hapjespan 1 eetlepel boter verhitten en aardappel en hutspotgroenten ca. 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen. Melk en 1/2 eetlepel boter toevoegen en wortelmengsel in ca. 7 minuten afgedekt zachtjes laten garen. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten en bakbacon in ca. 5 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Wortelmengsel kort met stamper tot grove puree mengen. Stew op smaak brengen met zout en peper. Over twee borden verdelen en bakbacon erop leggen.
Engelse stew met aardappel en bacon

hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan 1 eetlepel boter verhitten en aardappel en hutspotgroenten ca. 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen. Melk en 1/2 eetlepel boter toevoegen en wortelmengsel in ca. 7 minuten afgedekt zachtjes laten garen. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten en bakbacon in ca. 5 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Wortelmengsel kort met stamper tot grove puree mengen. Stew op smaak brengen met zout en peper. Over twee borden verdelen en bakbacon erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 eetlepels boter of margarine
1 zak aardappeldobbeltjes
1 schaal hutspotgroenten
100 ml melk
4 dikke plakken bakbacon
0 zout
0 versgemalen peper