Quorn in ho­ning-so­ja­saus met pak­soi

(53) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 53

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de honing met de sojasaus en schep de quornstukjes hierin om. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang 100 ml kookwater van de rijst op. Giet de quornstukjes af, vang de marinade op. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit hierin de uien 3 minuten. Schep de quornstukjes erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de paksoistelen toe en roerbak weer 3 minuten. Verhit in een tweede pan de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen tot ze vocht loslaten. Schep ze met het groen van de paksoi bij de quornstukjes in de wok en voeg de opgevangen marinade en het achtergehouden rijstkookwater toe. Breng het geheel al omscheppend aan de kook en kook het 3 min. door. Serveer de quorn in honing-sojasaus met de witte rijst.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.