Cosmopolitan
Ontdekt in de jaren '30, maar nog steeds razend populair!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 100 ml wodka (Gall&Gall)
- 60 ml Triple sec sinaasappellikeur (Gall & Gall)
- 120 ml cranberrysap
- 2 limoenen
- 4 ijsblokjes
- 4 verse cranberry's (zak 250 g)
Keukenspullen
- 2 tapasprikkers
- 4 cocktailglazen
Advertentie
Bereiden
- Vul de cocktailshaker met de wodka, sinaasappellikeur, cranberrysap en limoensap. Doe er de ijsblokjes bij en schud goed. Snijd van de limoen 4 schijfjes.
- Schenk de cosmopolitan in de cocktailglazen. Garneer met een schijfje limoen en een cranberry.

Cosmopolitan
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 115 kcal
- koolhydraten 9 g
Ook te zien in
Cosmopolitan
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Cosmopolitan

- 100 ml wodka
- 60 ml Triple sec sinaasappellikeur
- 120 ml cranberrysap
- 1 limoen
- 4 ijsblokjes
Vul de cocktailshaker met de wodka, sinaasappellikeur, cranberrysap en 20 ml limoensap. Doe er de ijsblokjes bij en schud goed.

- 1 limoen
- 4 verse cranberry's
Snijd van de limoen 4 schijfjes. Schenk de cosmopolitan in de cocktailglazen. Garneer met een schijfje limoen en een cranberry op een tapasprikker.