Knakworstjes in filodeeg
Knakworstjes in filodeeg
bewaar
bewaar

Knakworstjes in filodeeg

Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
119waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 ºC.

2

Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk een ontdooid vel filodeeg met wat gesmolten boter. Vouw het vel dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter. Rol hier een knakworst in.

3

Herhaal dit voor de andere knakworsten en bak ze in ca. 20 min. goudbruin en knapperig.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knakworstjes in filodeeg

Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig