Verwarm de oven voor op 225 °C en bak de kaiserbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de kipstukjes met de kerriepoeder en meng door elkaar. Verhit de olie en bak de kip 5 min. Voeg peper en zout toe.
Doe de taugé in een vergiet en schenk er kokend water over.
Meng de mayonaise met de kerriepoeder en de kip. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de uitgelekte taugé toe.
Broodje kip-kerrie
Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.
- bewaartipDe kaiserbroodjes kun je maximaal 4 uur van tevoren afbakken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
- bewaartipMeer weten over kooktechnieken?
Broodje kip-kerrie
Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.

4 personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C en bak de kaiserbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de kipstukjes met de kerriepoeder en meng door elkaar. Verhit de olie en bak de kip 5 min. Voeg peper en zout toe.
Doe de taugé in een vergiet en schenk er kokend water over.
Meng de mayonaise met de kerriepoeder en de kip. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de uitgelekte taugé toe.
bewaartip:De kaiserbroodjes kun je maximaal 4 uur van tevoren afbakken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
bewaartip:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 afbakkaiserbroodjes
200 g kipfiletblokjes
2 tl kerriepoeder
2 el traditionele olijfolie
125 g taugé
3 el mayonaise
Dit heb je nodig
vergiet