
Broodje kip-kerrie
Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.
Ingrediënten
4 personen
4
afbakkaiserbroodjes
200 g
kipfiletblokjes
2 tl
kerriepoeder
2 el
traditionele olijfolie
125 g
taugé
3 el
mayonaise
Dit heb je nodig
vergiet
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C en bak de kaiserbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kipstukjes met 1 tl kerriepoeder en meng door elkaar. Verhit de olie en bak de kip 5 min. Voeg peper en zout toe. Doe de taugé in een vergiet en schenk er kokend water over. Meng de mayonaise met 1 tl kerriepoeder en de kip. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de uitgelekte taugé toe. Snijd de broodjes open en verdeel de kip-kerrie erover.
bewaartipDe kaiserbroodjes kunt u maximaal 4 uur van tevoren afbakken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.