Kip kerrie salade

Ren in je lunchpauze vliegensvlug naar de keuken voor een broodje met deze zelfgemaakte kip kerrie salade.

335 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipdijfilet in stukken van ca. 3 cm en doe met het bouillonblokje en het water in een steelpan. Breng het water aan de kook en laat de kip in ca. 20 min. garen op laag vuur.

  2. Snijd ondertussen de bosui en de bieslook fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de mayonaise, zure room, kerriepoeder, chilipoeder, het citroenrasp en -sap tot een dressing. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes.

  3. Giet de kip af en trek met 2 vorken het vlees in stukjes. Meng de kip met de appel en de dressing en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • algemeenLekker op een broodje.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Kip kerrie salade

Ren in je lunchpauze vliegensvlug naar de keuken voor een broodje met deze zelfgemaakte kip kerrie salade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig