Taco's met varkensvlees en witte kaas

435 kcal

20 min. bereiden, 15 min. wachten

3.3/5

(55)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 schaal varkensschnitzel

    varkensschnitzel

  • 300 gram gebroken sperziebonen

    gebroken sperziebonen

  • 1 pakje tacoschelpen

    tacoschelpen

  • 2 eetlepel olie

    olie

  • 1 ui

    ui

  • 1 groene paprika

    groene paprika

  • 1 blik chilibonen

    chilibonen

  • 1 beker salade kaasblokjes

    salade kaasblokjes

2010 week 10-11 - 2010 week 10-11

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 125 °C. Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi met peper en zout. Kook de sperziebonen in kokend water 5 min. en giet af. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen en de chilibonen met vocht toe en breng al roerend aan de kook. Schep op het laatst de saladekaasblokjes erdoor. Breng pittig op smaak met peper.

  3. Vul de taco's aan tafel.

Wat vond je van dit recept?

Taco's met varkensvlees en witte kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig