Schnitzel met knoflookboontjes
405 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
5 el
2
1 voordeelzak
300 g
1 voordeelzak
2 tenen
1 tl
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 week 30-31 - 2010 week 30-31
Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de aardappelpartjes toe en bak deze in 8-10 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en bak ze in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar.
Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout 5 min. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de sperziebonen in 2-3 min. beetgaar. Voeg de knoflook en de munt toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de aardappelpartjes en de schnitzels over 4 borden en schep er de knoflookboontjes bij.
Schnitzel met knoflookboontjes

hoofdgerecht
4 personen
405 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de aardappelpartjes toe en bak deze in 8-10 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en bak ze in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar.
Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout 5 min. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de sperziebonen in 2-3 min. beetgaar. Voeg de knoflook en de munt toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de aardappelpartjes en de schnitzels over 4 borden en schep er de knoflookboontjes bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 el olijfolie
2 uien
1 voordeelzak Toscaanse aardappelpartjes
300 g varkensschnitzel
1 voordeelzak gebroken sperziebonen
2 tenen knoflook
1 tl munt




